CİDDİYET BUDALALIĞIN MASKESİDİR!: 13/01/2008

19.01.2008

Ve Şairimiz Gündemi Değerlendiriyor!

ve şairimiz murat arıcıoğulları gündeme de kayıtsız kalmamış. hayata geniş(!) bir perspektiften bakan şairimiz güncel olaylar ve haberler konusundaki eşsiz(!),şair duyarlılığı taşıyan yorumlarına hayran kalmamak elde değil.üstadım eminim siz Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor şiirini ezbere biliyorsunuzdur.ve ARİF NİHAT ASYA üstadınızdır.(lütfen 360 DERECELİK açıyla dönüşü düşünün ve siz de 360 derece dönün bakalım başınız mı döndü ya da ilk hareket ettiğiniz yere mi döndünüz.360 derecelik bu yorum tek kelimeyle adamı 360 derece döndürür ki bu da başladığın noktaya tekrar gelmektir.en iyisi dönmeleyim.dönmüş gibi yapalım( mı) işşşşşşşşt sessizlik Lütfen! ŞAİRİMİZ DÜŞÜNÜYOR HA KONUŞTU HA KONUŞACAK ÜSTAD NE OLUR BİR YORUM YAP BANA....
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ 360 DERECE TÜRKİYEYE DÖNDÜ
Bugünlerde müttefikimiz Amerika,tüm düşmanlarımıza iyi bir ders verdi.Ve kendisi için bizim ne kadar önemli olduğumuzu çok ağır tavırlarla ortaya koydu.Irak'a girmek için yetkiyi alan Ordumuzun Irak'a girmesi an meselesi.

13.01.2008

ANKETLER VE YARARI

arkadaşlar ''sitemizin adı ne olsun?'' adlı anketimiz bu gün(18.01.2008)itibariyle oylamaya kapanmıştır.anket sonuçlarına göre takipçilerimizin büyük çoğunluğu(%41 gibi bir oran)bayfacia .com olmalı demiş %24 gibi ikinci grup da ciddibudala.com olmalı demiş, ki benim ise gönlümden geçen iyiedebiyat.com du itiraf edeyim) http://www.bayfacia.com/ dedi.En yakın zamanda http://www.bayfacia.com/ ile karşınızda olacağız derken lütfen anketleri oylamanızın, vatandaşlık ve sexyedebiyat hakkınız olduğunu da hatırlatalım dedik.
işte sitemizin adı ne olsun anketimizin tam sonuçları:

www.ciddibudala.com
7 (24%)
www.ciddiyetsiz.com
1 (3%)
www.cokelek.com
2 (6%)
www.iyiedebiyat.com
4 (13%)
www.tinihavaso.com
3 (10%)
www.bayfacia.com
12 (41